viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.09.23 @ 13:57

Danas je u Vitezu održan sastanak Koordinacijskog tima za prevenciju mentalnog zdravlja djece i mladih kojeg je svojim Rješenjem utemeljio općinski načelnik Boris Marjanović, a članovi su, uz predstavnike Općine Vitez, predstavnici škola, ustanova i vjerskih zajednica s područja općine Vitez.

Nakon uvodnog dijela kojega je iznio općinski načelnik Boris Marjanović, koji je istaknuo zadovoljstvo utemeljenjem tima i prvim konkretnim i operativnim koracima istaknuto je kako su u pripremi radionice po školama u koje će biti uključeni učenici, roditelji i nastavno osoblje.

OGLAS

Radionice će krenuti sljedećeg tjedna, a financijska sredstva za njihovu implementaciju osigurana su kroz Proračun Općine Vitez. Za radionice je angažirana i psihologinja dr. sc. Klementina Nuk- Vuković, koja je tijekom sastanka nazočne upoznala o detaljima aktivnosti koje će biti urađene u školama.

OGLAS

„Cilj rada ovoga Tima je sustavno pristupanje zaštiti mentalnog zdravlja djece i mladih u općini Vitez, a o svim aspektima rada ovog Koordinacijskog tima upoznato je i resorno kantonalno Ministarstvo“, istaknuto je na današnjem sastanku.

OGLAS
Oglasi
LM