viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 25.09.23 @ 19:22

Lista proizvoda koji će biti sniženi u Republici Srpskoj, odnosno čija će marža od 9. listopada biti nula posto, polako poprima svoj oblik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još nije konačno definirana, na tom popisu, kako je potvrdio ministar trgovine i turizma RS Denis Šulić, definitivno će se naći tirolska kobasica, majoneza, začini, pileća pašteta, kao i deterdženti za suđe određenih proizvođača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toku su pregovori sa dobavljačima, ali i trgovačkim lancima koji će sudjelovati u ovom drugom koraku kampanje ,,Društveno odgovorni” koja započela još prije tri mjeseca.

Konačna lista proizvoda trebalo bi da bude utvrđena do kraja narednog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pileća pašteta će biti nabavna cijena 58 feninga. Dukat ide sa deterdžentima za suđe čija će biti nabavna cijena marku, 1,15, a bila je nabavna cijena 1,70 i trenutna je 1,70 prije snižavanja. Imamo značajne te podatke, a i ostali nam ih dostavljaju. Sa dobavljačima i proizvođačima ćemo komunicirati da oni svoje proizvode koje su odlučili da snize šalju samo društveno odgovornim tržnim centrima, onima koji su dio kampanje – kaže Šulić za UNA portal.

Do sada se kampanji Ministarstva trgovine pridružilo devet dobavljača, a sudjelovanje je potvrdilo i više od deset trgovačkih lanaca.

A, premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će od 1. listopada pojeftiniti veliki broj namirnica.

Oglasi
LM