viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.09.23 @ 19:22

Lista proizvoda koji će biti sniženi u Republici Srpskoj, odnosno čija će marža od 9. listopada biti nula posto, polako poprima svoj oblik.

Iako još nije konačno definirana, na tom popisu, kako je potvrdio ministar trgovine i turizma RS Denis Šulić, definitivno će se naći tirolska kobasica, majoneza, začini, pileća pašteta, kao i deterdženti za suđe određenih proizvođača.

OGLAS

U toku su pregovori sa dobavljačima, ali i trgovačkim lancima koji će sudjelovati u ovom drugom koraku kampanje ,,Društveno odgovorni” koja započela još prije tri mjeseca.

OGLAS

Konačna lista proizvoda trebalo bi da bude utvrđena do kraja narednog tjedna.

OGLAS

– Pileća pašteta će biti nabavna cijena 58 feninga. Dukat ide sa deterdžentima za suđe čija će biti nabavna cijena marku, 1,15, a bila je nabavna cijena 1,70 i trenutna je 1,70 prije snižavanja. Imamo značajne te podatke, a i ostali nam ih dostavljaju. Sa dobavljačima i proizvođačima ćemo komunicirati da oni svoje proizvode koje su odlučili da snize šalju samo društveno odgovornim tržnim centrima, onima koji su dio kampanje – kaže Šulić za UNA portal.

Do sada se kampanji Ministarstva trgovine pridružilo devet dobavljača, a sudjelovanje je potvrdilo i više od deset trgovačkih lanaca.

A, premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će od 1. listopada pojeftiniti veliki broj namirnica.

Oglasi
LM