viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 05.09.23 @ 08:32

Uprava policije MUP-a Srednjobosanske županije i ove godine provodi pojačane planske aktivnosti povodom početka nove školske godine. Aktivnosti će biti usmjerene na povećanje stupnja sigurnosti učenika u prometu, a provodit će se u okviru akcije pod nazivom  „SIGURNA DJECA – OSIGURANA BUDUĆNOST“.

Osnovni cilj ove akcije je poboljšanje sigurnosti djece, odnosno učenika kao sudionika u prometu, koja uključuje i edukaciju učenika u oblasti pravila, sa posebnim naglaskom na opasnosti koje ih očekuju. 

Planirane aktivnosti će biti realizirane, između ostalog, pojačanim prisustvom policijskih službenika u blizini obrazovnih ustanova i drugih mjesta gdje učenici prelaze preko prometnih traka, a gdje postoji realna opasnost. Ovakav pristup predstavlja dodatno upozorenje svim u prometu na poštivanje prometnih propisa, kako bi se u što većoj mjeri doprinijelo sprečavanju nastanka neželjenih posljedica.

POZIVAMO VOZAČE – VOZITE OPREZNO, a naročito u blizini škole, gdje se u svakom trenutku može očekivati da učenici pokušaju prijeći kolovoz.

MOLIMO RODITELJE–  još jednom upozorite svoju djecu  na opasnosti koje postoje u prometu i  pokažite im najsigurniji put od kuće do škole.

GRAĐANI – PRIJAVITE nesavjesne vozače pozivom na besplatan broj telefona broj 122, jer na taj način doprinosite sigurnosti svih sudionika u prometu.

Oglasi
LM