viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.11.23 @ 16:16
OGLAS

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Sarajevu s izaslanstvom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), predvođenim šeficom Misije MMF-a za BiH Alinom Iancu.

Razgovaralo se o aktualnim ekonomskim i gospodarskim temama u Bosni i Hercegovini i regiji u svjetlu ubrzanog europskog puta naše zemlje i provođenja nužnih strukturalnih reformi.

OGLAS

Predsjedateljica Krišto je izrazila zahvalnost MMF-u na potpori Bosni i Hercegovini te izrazila očekivanje da će se suradnja nastaviti na obostranu korist. Istaknula je važnost tehničke potpore MMF-a za našu zemlju u reformskim procesima, održavanju fiskalne stabilnosti i prevladavanju globalnih financijskih i gospodarskih izazova. Potvrdila je opredijeljenost Vijeća ministara BiH za ispunjenje 14 prioriteta iz Mišljenja Europske komisije te dodala da za Bosnu i Hercegovinu europske integracije nemaju alternativu.

OGLAS

Predsjedateljica Krišto je kazala da je Bosna i Hercegovina fiskalno stabilna država te da gospodarstvo pokazuje stabilne znakove oporavka nakon globalne pandemije.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM