viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.11.23 @ 07:38

Jučer je u Vitezu održana radna posjeta Kluba zastupnika SDP BiH u Saboru Središnje Bosne i predsjednika srednjobosanske organizacije ove stranke, ujedno zastupnika u Parlamentu FBiH Nijaza Heleza Klubu vijećnika SDP-a u Općinskom vijeću Vitez.

Ovom prilikom izaslanstva su obišla spomen obilježje u Ahmićima i spomen obilježje “Osmica” i odali počast nevinim žrtvama rata.

OGLAS

Sastanak je bio produktivan razgovaralo se o proračunu Županije Središnja Bosna, o pitanjima i problemima u općini Vitez, te o inicijativama koje treba aktualizirati i ubrzati na svim razinama vlasti, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću SDP Vitez.

OGLAS

Predsjednik OO SDP BiH Vitez Ekrem Sarajlić se zahvalio na dolasku zastupnika i podršci koju su spremni dati u poboljšanju uvjeta života u našoj općini te se osvrnuo na proteklu aferu podjele proračunskih sredstava političkom linijom za obnovu i razvoj koju je izvršila Vlada ŽSB. Zastupnik u Saboru ŽSB Senad Selimovic se osvrnuo na dnevni red za narednu sjednicu Sabora te upoznao o aktivnostima kluba u Skupštini. Zamjenica predsjednika Sabora i izaslanica u Domu naroda Parlamentu FBiH Ljubinka Atanasijevic je dala nekoliko važnih i formacija koji se tiču prava građana vezano za zdravstvo i branitelje”, navode iz SDP-a.

Oglasi
LM