viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.02.24 @ 09:59
OGLAS

U mjestu Brezove Dane, općina Maglaj 11. veljače je prijavljeno policiji da je jedna osoba teško ranjena iz vatrenog oružja. H.H. (rođen 1977. godine) iz Kopica zadobio je teške ozljede kada je u njega prilikom lova iz lovačke puške ranio J.I. (rođen 1965. godine). Prvotno se mislilo da je riječ o nesreći u lovu, ali se danas oglasio MUP ZDŽ.

OGLAS

“Ranjeni H.H. je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Maglaj prebačen u Županijsku bolnicu Zenica, a potom na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu zbog zadobijenih teških ozljeda lijevog ramena i grudnog koša. Osoba J.I. je lišena slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, nakon čega je nad istim zavedena kriminalistička obrada. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj uz upoznavanje dežurnog tužitelja”, navode iz MUP-a ZDŽ.

Riječ je o dobro poznatom lovcu Hidajetu Hadžiću. U njega je pucao susjed. Prema prvim informacijama, MUP ZDŽ je mislio da je riječ o nesretnom slučaju. J.I. je 12. veljače uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Ubojstvo u pokušaju predan Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije na daljnje postupanje.

OGLAS

Policijski službenici Policijske stanice Maglaj su na osnovu zapovijedi Općinskog suda u Zavidovićima, u mjestu Kopice, izvršili pretres kuće, vlasništvo osumnjičenog J.I.. Tom prilikom pronađeno je i privremeno oduzeto vatreno oružje lovački karabin, marke Crvena Zastava M 70, pet metaka i jedan pištolj, marke Crvena Zastava, za koje je J.I. posjedovao odobrenje za držanje i nošenje.

OGLAS

Općinski sud u Zenici odredio je jednomjesečni pritvor osumnjičenom.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM