viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.03.24 @ 10:55

Peradar Livančić iz Dubravice kod Viteza dugi niz godina bavi se ovom granom stočarstva od koje, nažalost, mnogi odustaju, a sve zbog izostanka značajnijeg poticaja vlasti. Osim izostanka pomoći države, enormna rast cijena žitarica, također je mnogim peradarima kamen spoticanja za nastavak bavljenja ovim časnim poslom.

Međutim, unatoč svim teškoćama, viteški peradar Livančić, smješten u naselju Dubravica, ne odustaje. Kako su za Viteški.ba kazali iz ovog poljoprivrednog gazdinstva, stekli su veliki broj kupaca, a što je najvažnije, svi su izuzetno zadovoljni kvalitetom jaja i peradi. Osim toga, u budućnosti planiraju i širenje poslovanja, što je u vremenu kada mnogi odustaju, vrijedno hvale. Što trenutno imaju na stanju, zainteresirani kupci mogu pročitati u nastavku.

Oglas
  • “PERADAR LIVANČIĆ” Vitez predstavlja koke nosilje stare godinu dana, a koja još uvijek nose jaja. Kupljene su kao jednodnevni pilići, othranjene, te u našem vlasništvu nosile su konzumna jaja. Koke su još uvijek u odličnom stanju. Cijena po komadu je 4,00 KM. Koke možete kupiti svakim radnim danom od 9:00 do 21:00 sati. Prodaju ne vršimo nedjeljom. Dostavu ne vršimo. Osim toga, u ponudi uvijek imamo svježa jaja, a sve informacije u vezi dostupne količine i cijena možete dobiti na kontakte u nastavku: 063/560-036 ili 063/335-942.
Oglasi
LM