viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.02.24 @ 15:36

Federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak reagovao je na izjave predsjednika bosanskohercegovačkog entiteta RS Milorada Dodika, koje su uslijedile nakon što mu je ministar Isak čestitao Dan neovisnosti BiH – države u kojoj se Dodik nalazi na funkciji predsjednika jednog od dva bh. entiteta. 

Uslijed duševne nemoći starosti, odnosno senilnosti, Milorad Dodik zaboravio je da je 22. travnja 1996. godine ponosno govorio kako Bosnu i Hercegovinu smatra svojom domovinom.

OGLAS

Zaboravio je, vjerojatno zbog staračke demencije, da je punih usta ispravno tvrdio da ‘Republika Srpska nije država’ i da je ‘bolje biti entitet u Bosni i Hercegovini nego provinicija u Srbiji’.

OGLAS

Milorade, ti kao čovjek opterećen kaznenim postupkom i kao čovjek čije je ime duboko urezano na crnim listama zbog kriminala i korupcije, nisi kompetentan da glumiš mog savjetnika i daješ mi sugestije. Ti kod mene Milorade imaš tretman samo i isključivo kao osoba koja može sjediti ili spavati u pritvorskoj jedinici”, poručio je ministar Isak, pa dodao: 

OGLAS

Shvaćam da te hvata panika i da nije jednostavno. Valja luksuz u kojem živiš na račun, uglavnom bosanskohercegovačkih poreznih obveznika, srpske etničke pripadnosti, zamijeniti sobicom sa WC šoljom i umivaonikom. Ali sam si kriv za to. I ne brini, naviknut ćeš se. Morat ćeš. 

A ja ću te se sjetiti svakog 1. ožujka čestitkom u kojoj će pisati: ‘Milorade, sretan ti Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine. Države u kojoj si mogao biti slobodan čovjek i lider, a ti si izabrao da budeš sramota’. Obećavam, Milorade.”

Oglasi
LM