viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.04.24 @ 09:21
OGLAS

Općina Gradac zavijena je u crno. Proglašena je trodnevna žalost nakon tragične prometne nesreće u kojoj su život izgubili brat i sestra u dobi od 21 i 19 godina. Policijskim očevidom utvrđeno je da je 29-godišnja albanska državljanka nepropisno pretjecala i frontalno se sudarila s automobilom.

Do prometne nesreće je došlo kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

OGLAS

Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede, priopćila je PU Dubrovačko-neretvanska. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren te je otvoren u 1:45.

OGLAS

– Vozačica se trenutno nalazi u Dubrovačkoj bolnici. Ona je zadobila lakše tjelesne ozljede, pod policijskim je nadzorom i kada bude puštena s liječenja, ona će biti uhićena zbog počinjenog kaznenog djela i izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, rekla je za HRT Andrijana Biskup, glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske.

OGLAS

– Sinoć primljena pacijentica, rođena 1995. godine, strana državljanka je trenutno hemodinamski, kardiorespiratorno stabilna. Ima ozljedu kontuzije trbušne stjenke i trenutno je na observaciji. Najvjerovatnije, ako neće doći do pogoršanja kliničke slike i lokalnog nalaza, da će sutra biti otpuštena, rekao je Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

Od 10. do 13. travnja u općini Gradac proglašeni su dani žalosti. Zastave su spuštene na pola koplja, a tijekom dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima. – Proglasili smo te dane žalosti, međutim, to je simbolično, da pokažemo obitelji da smo uz njih, ali velika praznina, velika tuga. Tu su riječi suvišne, kazao je Matko Burić, načelnik općine Gradac.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM