viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.05.24 @ 12:15
OGLAS

Vlada je danas održala sjednicu na kojoj se našao i Prijedlog odluke o dodjeli novčane nagrade Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna. On je pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” Hrvatskoj priskrbio drugo mjesto na ovogodišnjoj Euroviziji, a Vlada ga je odlučila nagraditi s 50.000 eura. Nakon ove vijesti svojom se reakcijom javio Marko te kazao da nagradu ne može prihvatiti. 

– Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći – istaknuo je na Instagram storyju, pa dodao:

OGLAS

– Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”. Nadalje ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala – poručio je Baby Lasagna.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM