viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.24 @ 15:40
OGLAS

Danka je uočena na tramvajskoj stanici u Beču, objavila je bečka policija. Dijete iz Srbije identificirano je na videu koji je snimio svjedok svjedoka, objavila je policija u srijedu.

OGLAS

“Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužitelja”, priopćeno je.

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dijve žene koje su snimljene s djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

OGLAS

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. ožujka kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

OGLAS

Dana 30. ožujka  jedan stanovnik Beča, rodom s naših prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja sliči na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene, najvjerojatnije su u pitanju rumunjske državljanke.

OGLAS

Nakon toga je izdana žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom djevojčicom.

Podsjetimo, već devet dana srpska policija i druge službe neumorno češljaju područje gdje je djevojčica posljednji put viđena.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM