viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.04.24 @ 15:40
OGLAS

Danka je uočena na tramvajskoj stanici u Beču, objavila je bečka policija. Dijete iz Srbije identificirano je na videu koji je snimio svjedok svjedoka, objavila je policija u srijedu.

“Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerojatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužitelja”, priopćeno je.

OGLAS

Iz austrijske policije apeliraju na sve građane koji su vidjeli dijve žene koje su snimljene s djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

OGLAS

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. ožujka kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

OGLAS

Dana 30. ožujka  jedan stanovnik Beča, rodom s naših prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja sliči na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene, najvjerojatnije su u pitanju rumunjske državljanke.

Nakon toga je izdana žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom djevojčicom.

Podsjetimo, već devet dana srpska policija i druge službe neumorno češljaju područje gdje je djevojčica posljednji put viđena.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM