viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 19:15
OGLAS

Brat jednog od osumnjičenih za nestanak i smrt dvogodišnje djevojčice Danke Ilić D. D. (40) umro je nasilnom smrću 7. travnja u ranim jutarnjim satima u policijskoj stanici u Boru, ustanovljeno je vještačenjem Instituta za sudsku medicinu u Beogradu.

U sudsko-medicinskom nalazu konstatirane su brojne povrede D. D. po tijelu, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti. Nalaz vještaka je proslijeđen nadležnom Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru na dalje postupanje.

OGLAS

Osumnjičenom D. D. iz Bora u subotu šestog travnja određeno je zadržavanje do 48 sati u policijskoj stanici u Boru, zbog postojanja osnova sumnje da je, nakon izvršenog krivičnog djela, pomogao deset godina starijem bratu, koji je osumnjičen za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić.

OGLAS

Iste noći, tri sata poslije ponoći, policija je priopćila da je D. D. preminuo “prirodnom smrću”. U priopćenju MUP-a od sedmog travnja navodi se da je osumnjičenom u ranim jutarnjim satima “pozlilo” i da je “uprkos pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, D. D. u 3:10 sati preminuo”.

OGLAS

Vještačenje Instituta za sudsku medicinu u Beogradu je, međutim, pokazalo da D. D. nije umro prirodnom smrću, već od posljedica batina, čiji su tragovi bili jasno vidljivi i detaljno opisani u nalazu vještaka, navodi srbijanski portal Radar, o čemu također piše i Danas.rs.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM