viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 26.11.23 @ 06:55

Nakon tri godine pauze zbog koronavirusa, Nova TV i Zaklada Ana Rukavina u subotu su ponovno okupili brojne ljude velikog srca na tradicionalnom koncertu ”Želim život”. U bogatom glazbenom programu nastupala su poznata hrvatska glazbena imena poput Prljavog Kazališta, Vatre, Miroslava Škore, Lidije Bačić, Damira Kedže, grupe Feminnem, Luke Nižetića, Klape Cambi, Mile Kekina, Lorene Bućan i Zsa Zsae.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo tijekom prvih sat vremena koncerta prikupljeno je više od 80.000 eura, a vrlo brzo je i ta brojka premašila 130.000. Zaklada Ana Rukavina u humanitarnoj akciji u subotu navečer pod sloganom “Želim život” prikupila je novac za liječenje onkoloških pacijenata krvotvornim matičnim stanicama iz Registra donatora. Novčane donacije za rad Zaklade prikupljane su putem telefonskih poziva na broj 060 9000 (0,66 eura/5 kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donacije se prikupljaju i za stručno osposobljavanje hematologa i medicinskih sestara te kupnju medicinske opreme radi liječenja onkoloških pacijenata krvotvornim matičnim stanicama iz Registra donatora. U pozivnom centru humanitarnog koncerta sudjelovali su i predsjednik Vlade Andrej Plenković u pratnji ministara Beroša, Fuchsa i Filipovića te predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Oglasi
LM