viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.07.24 @ 10:04
OGLAS

Šestero ljudi ubijeno je jučer u Domu za starije i nemoćne osobe u Mažuranićevoj ulici u Daruvaru. Petero osoba je na mjestu smrtno stradalo, a više osoba je ozlijeđeno. Naknadno je u bolnici preminula još jedna osoba. Ubijeni su njegovatelj i pet starica, korisnica doma, među kojima je i majka ubojice. Ubojica je nakon napada pobjegao, ali ga je policija ubrzo uhvatila u obližnjem ugostiteljskom objektu.

OGLAS

Iz policije je potvrđeno da će ubojica iz Daruvara biti ispitan tijekom jutra. To će mu biti prva prilika da iznese obranu, a policija bi mogla doći bliže motivu. Za sada se samo nagađa da je motiv svađa oko plaćanja troškova za Dom u kojem mu je majka bila smještena 10 godina.

Motiv novac?
Motiv ovog neviđenog zločina, koji je potresao ne samo Daruvar, već i cijelu Hrvatsku, najvjerojatnije je bio novac. Naime, ubojica, umirovljeni vojni policajac, imao je mirovinu oko 780 eura, a njegova je majka također primala mirovinu, no kako ona nije bila dovoljna za smještaj u domu, on je morao nadoplaćivati ostatak, piše Mojportal.hr.

OGLAS

Vlasnica doma navodno ga je ovih dana zvala kako bi ga podsjetila da nije platio dom za svoju majku kojeg je trebao platiti još početkom mjeseca.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM