viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.03.24 @ 12:44

Državljanin BiH s čak 2,74 promila alkohola u krvi, vozilom je udario u prometne znakove na autocesti A3 na području Nove Kapele, napustio mjesto događaja, a prije nego se zaustavio 300-tinjak je metara vozio suprotnim smjerom autoceste.

Naknadno ga je zaustavio djelatnik vučne službe do dolaska policije, a alkotestom mu je očitana koncentracija alkohola od 2,74 promila. Policija ga je zadržala na otrježnjenju te protiv njega podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja, izvijestila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Oglas

Policajci iz Okučana u ponedjeljak navečer su u općini Gornji Bogićevci zaustavili automobil čijem je vozaču (45) alkotestom očitana koncentracija alkohola od 2,80 promila. Priveden je i zadržan u policiji na otrježnjenju, a nakon liječničkog pregleda i konstatacije da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, izvijestila je PU brodsko-posavska, prenosi Hina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM