viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.03.24 @ 17:30

Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na konferenciji za medije Peđe Grbina koju je SDP najavio za 15:30 sati.

Na iznenađenje svih, medijima se nakon Grbinove kratke izjave obratio predsjednik i rekao da okuplja stranke i izlazi na izbore. – Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade – izjavio je Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.

OGLAS

– U životima svakoga od nas postoje trenuci kad trebaš izaći iz zone komfora jer drugačije ne može. Taj čas je kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića. To je kanta koja je prelila septičku jamu svih nečistoća koje guše našu zemlju godinama. Svi pokušaji su završili s još većom bezobrazlukom. Došlo je vrijeme da se konji sedlaju. Okupit ćemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa. Sve neokaljane i čestite političke ljude i stranke pozivam na okupljanje. Razlike između nas postoje, ali veća od razlika je vjera da radimo za dobrobit zemlje – kazao je Milanović.

OGLAS

– Rijeke pravde dolaze, izlit će se na proljeće i živjet ćemo u jednoj boljoj, pravednijoj Hrvatskoj – rekao je Milanović. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako će Milanović dati ostavku na poziciju predsjednika RH te da će biti SDP-ov kandidat za premijersku poziciju.

OGLAS

Kasnije je Milanović pojasnio da će ostati na dužnosti predsjednika države te da će podnijeti ostavku onda kada bude preuzimao novu dužnost.

Oglasi
LM