viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.24 @ 17:06
OGLAS

Prva DNK vještačenja iz Nacionalnog kriminalističko – tehnološkog centra u vezi sa slučajem nestale djevojčie Danke Ilić, stigla su u Više javno tužiteljstvo u Zaječaru, potvrđeno je za N1.

„U rezultatima koji su stigli i koji su vještačeni nema bioloških tragova djevojčice. To su rezultati DNK koje je vještačio Nacionalno kriminalistički – tehnološki centar i predstavljaju prve nalaze. Također, to je samo mali dio uzoraka koji su poslani na vještačenje. Tek se očekuju dodatni nalazi koji treba da stignu i sa Biološkog fakulteta. To znači da je stiglo tek nekoliko izvještaja i očekujemo da pristignu i ostali“, rekao je za N1 tužitelj VJT iz Zaječara Miodrag Canović.

OGLAS

Podsjećamo, S.J. i D.D, osumnjičeni su za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić u Boru, a koja je nestala 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora.

OGLAS

Osumnjičeni koji su bili zaposleni u borskom Vodovodu uhićeni su 4. travnja zbog sumnje da su ubili dvogodišnju djevojčicu.

OGLAS

Dvojica osumnjičenih su, kako je tada priopćeno iz policije, u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina.

J.S. i D.D. saslušani su 5. travnja u Tužiteljstvu u Zaječaru, i tom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J.S. branio šutnjom. Tada je osumnjičenima određen i jednomjesečni pritvor.

Tijelo dvogodišnje djevojčice do danas nije pronađeno.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM