viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.04.24 @ 07:57
OGLAS

Predsjednik HDZ-a i Vlade Hrvatske Andrej Plenković potvrdio je da će biti nositelj liste na izborima za Europski parlament. “Hoću. Hoću”, odgovorio je Plenković na pitanje novinara hoće li nositi listu za Europski parlament.

Opovrgnuo je tvrdnje oporbe da je to “bijeg u Bruxelles” i dodao da je to pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku. “To je pobjednička lista onih koji stvarno rade za Hrvatsku u Europi, da bude jača”, poručio je Plenković uoči sjednice predsjedništva HDZ-a.

OGLAS

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković nakon sjednica Predsjedništva i Nacionalnog odbora te stranke objavio je tko je na HDZ-ovoj listi za Europski parlament. Podsjetimo, EU izbori su 9. lipnja. “Donijeli smo odluku o listi HDZ-a za izbore za EU parlament. Ja ću predvoditi listu kako bih dao podršku, da ostvarimo još jednu uvjerljivu pobjedu”, rekao je Plenković.

OGLAS

“Na broju dva će biti Dubravka Šuica, treći će biti Davor Stier. Na četvrtom mjestu je Karlo Ressler, na petom Nikolina Brnjac, na šestom Željana Zovko, predstavnica HDZ-a BiH. Na sedmom mjestu Sunčana Glavak, na osmom Tomislav Sokol, na devetom Marko Pavić, desetom Ante Mihanović, jedanaestom Danijel Marušić… Na 12. mjestu je Marijana Petir”, kazao je. Dodao je da će HDZ liste predati u utorak navečer.

OGLAS

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM