viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.04.24 @ 12:31
OGLAS

Iz srbijanske policije su priopćili da se intenzivno nastavlja detaljna pretraga terena na teritoriji grada Bora u potrazi za tijelom dvogodišnje Danke Ilić, prenosi Telegraf.rs.

OGLAS

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutarnjih poslova uz korištenje najsuvremenije opreme trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon kao i cjelokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za tijelom djeteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog kaznenog djela premjestio sa deponije u okolini Banjskog Polja.

Brutalno ubijena

OGLAS

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova provodit će opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tijela djevojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala.

OGLAS

Podsjetimo, tijelo djevojčice Danke Ilić (2) koja je brutalno ubijena 26. ožujka i dalje nije pronađeno. Osumnjičeni za njeno ubojstvo uhićeni su i određen im je pritvor u trajanju od 30 dana. Policija je sa svojim ekipama uložila sve snage da se tijelo djeteta što prije pronađe, pa su tako jučer okupirali selo Zlot u kojem je živio jedan od osumnjičenih Dejan D.

OGLAS

Ispred njegove obiteljske kuće ujutro su se parkirali cisterna za isušivanje, bageri, policija i vatrogasci spasitelji. Tijekom cijelog dana vršila se intenzivna potraga po terenu, a sumnja se prebacila čak i na dvorište njegove susjede koja živi prekoputa. Kako je nesretna žena, Dragica, ispričala pred kamerama Telegrafa, sumnja da joj je prije nekoliko dana netko obio kapiju. – Katanac je bio zatvoren, ja kad sam došla kažem: “Juuu, ja sam ostavila katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori'” – rekla je susjeda Dejana D. za Telegraf.

Uhićeni brat i otac

Na pitanje novinarke je li primijetila da je kamenje na bunaru pomjerano, Dragica je odgovorila negativno.- Nije pomjerano ništa, ali bolje neka se pretraži – kazala je ona dodajući i da tamo gdje je poklopac na septičkoj jami ništa nije diralo jer bi se “poznalo”.

Policija je jučer uhitila i oca i brata osumnjičenog Dejana D. zbog postojanja osnovane sumnje da su mu pomogli da premjesti tijelo djevojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora. Oni se sumnjiče da su, najvjerovatnije 28. ožujka ove godine pomogli osumnjičenom da prebaci tijelo djevojčice na drugu lokaciju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM