OGLAS
Vrijeme objave: 15.02.24 @ 22:23
OGLAS

Iako dozvolu za rad nemaju, a sredstva koja koriste nije odobrio HALMED, pumpaju usne, ubrizgavaju preparate u čelo, nos, bradu… Plaća se bez računa, u gotovini.

OGLAS

Ekipa Provjerenog istražila je crno tržište estetskih zahvata u Zagrebu, gdje se nelegalno obavljaju operacije u iznajmljenom stanu.

Za vikend, dakle, unajme stan u Zagrebu, gdje obrade i do 50 klijentica, zarade desetine tisuća eura i vrate se natrag u Beograd.

OGLAS

Dnevni boravak iznajmljenog stana služi kao čekaonica u kojoj ženska osoba djevojkama nanosi anestetsku kremu na usne, piše Večernji.

OGLAS

Druga ženska osoba predstavlja se kao majka vlasnice ordinacije Donna i priznaje: ,,Evo u travnju dobivaju doktori radne dozvole i onda smo definitivno legalni. Ali smo morali raditi ovako iz razloga da nam se pacijenti ne ospu, razumijete.”

OGLAS

,,Ona je radila, mimo specijalizacije, u privatnim bolnicama, tako je stjecala što se tiče kirurgije, ovo je bilo da ima džeparac i onda je ušla u ozbiljnu našu viziju i to je to”, govori te otvoreno dodaje: ,,Mi smo se zaista potrudili da imamo mlade, jer mladi doktori će i bockati, dok ne dođe do svog nivoa i dok ne dođe do svog imena i prezimena u svojoj subspecijalizaciji.”

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM