viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.03.24 @ 14:01

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), su danas na području Sarajeva realizirali pretres stana i drugih prostorija i pokretnih stvari na jednoj lokaciji.

Kako se navodi u službenom priopćenju SIPA-e, slobode je lišena jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” propisano Krivičnim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine. Uhićeni je sproveden u prostorije SIPA-e radi kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenog, nakon čega će biti predat u dalju nadležnost Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo.

OGLAS

Prilikom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto oko 22 kilograma opojne droge speed i određena količina opojne droge marihuana, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz da je počinjeno naprijed navedeno krivično djelo. Iz SIPA-e nisu dali više informacija o ovoj akciji, na kojoj adresi su izvršeni pretresi niti gdje je uhićen osumnjičeni.

OGLAS

Navedene aktivnosti realizirane su na osnovu usmenog naloga Općinskog suda u Sarajevu i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, a u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

OGLAS
Oglasi
LM