OGLAS
Autor objave: Dalmatinskiportal.hr
Vrijeme objave: 31.10.24 @ 17:48
OGLAS

Otvorena je nova ćevabdžinica u Splitu ’10 u pola’, nudi ćevape originalne travničke recepture, a smjestila se na adresi Put Firula 57.

OGLAS

– Naši ćevapi pripremaju se prema tradicionalnim receptima, koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Svaki zalogaj donosi okus Balkana, bogat aromama i punim okusima. Naše ćevape ne možete kupiti nigdje drugdje jer ih sami proizvodimo. Meso kupujemo od proizvođača iz Slavonije, kao i namirnice od hrvatskih OPG-ova. Lepinje uvozimo iz Travnika jer želimo da naš proizvod bude originalan – navodi Marko Jozić, vlasnik restorana.

Kako je ispričao za Dalmatinski portal, njihova filozofija je da kvalitetna hrana ne treba biti komplicirana – treba biti autentična, ukusna i pripremljena s pažnjom. Zato naziv i prati ‘…jedini pravi!’. -Želimo pružiti najbolji ćevap u gradu, napravljen od najkvalitetnijih sastojaka i s dozom ljubavi koja se osjeti u svakom tanjuru. Zato smo se posvetili stvaranju jednostavnog, ali savršenog jelovnika koji zadovoljava i najzahtjevnije gurmane – zaključio je. Dakle, osim ćevapa, ’10 u pola’ nudi suđukice, pljeskavice, piletinu, kao i domaći pomfrit.

OGLAS

– Inspiraciju za ime smo našli u istoimenom filmu, u kojem se dvije ćevabdžinice natječu čiji su ćevapi bolji. Budući da mi mislimo da su naši, odlučili smo se dati to ime, a vi se sami možete uvjeriti u to. Čekamo vas – poručuje voditelj Petar Krezić inače iz Viteza, a živi i radi u Splitu. Restoran je moderno uređen, a nudi preko 120 sjedećih mjesta u unutarnjem i vanjskom prostoru. – Nismo samo restoran – mjesto smo gdje se susreću prijatelji, gdje se stvaraju uspomene i gdje je svaki obrok može biti mala proslava. Vjerujemo da vrhunski obroci ne moraju biti skupi. Naš cilj je ponuditi najbolju vrijednost za novac, bez kompromisa na kvaliteti – zaključuje Jozić, kojeg smo pitali zašto baš ćevapi.

OGLAS

– Ne znam osobu koja ne voli ćevape, volim ih i ja. Na ovom projektu radimo već tri godine, tražili smo idealan prostor, radili na recepturi i koliko god zvučalo jednostavno – nije. Ljudi misle da je to samo mljeveno meso, ali nije to baš tako. Posjetite nas i uvjerite se da ste probali nešto što mislite da ste do sada kušali. Mi ćemo vam uštedjeti na gorivu, ne trebate više do Travnika da biste probali najbolji ćevap – poručio je.

OGLAS

Restoran je otvoren svakoga dana, a detalje pronađite na njihovim društvenim mrežama i web stranici.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM