viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.04.24 @ 10:46

Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) dobila je tragičan epilog, a jutros su uhićene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlju deponiju uz “Starobanjski put” kod Bora, saznaje ATV

Kako dalje pišu, uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća “Vodovod” Bor – S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.  – S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”Fiat Panda” u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. 

OGLAS

Zajedno sa kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta – kaže izvor blizak istrazi. S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a D.D. pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela. Obojici je nakon uhićenja određeno zadržavanje do 48 sati.

OGLAS

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. ožujka oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

OGLAS
Oglasi
LM