viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.04.24 @ 09:41

“Ispričat ću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana. Zato, krenimo redom…”, tim riječima započeo je brat Ivane Ilić, majke nestale Danke (2), priču o kobnim minutima u kojima je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora nestala djevojčica, piše Blic.rs.

Ujak nestale djevojčice Stefan Dragomirović je dao na uvid posljednju fotografiju Danke Ilić, snimljenu kobnog dana, na kojoj se vidi djevojčica zajedno sa starijim bratom. Na slici je Danka udaljena otprilike 30 metara od brata i gotovo izlazi iz vidokruga majke koja je napravila tu sliku.

Oglas

– Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sijena i cjepanica u dvorištu kuće. Možda se netko sakrio iza i sačekao pravi trenutak. To je posljednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13:20 sati – kaže Dankin ujak.

Dankin ujak tvrdi da je djevojčica tog dana i ranije jednom pokušala otići iz vidokruga majke, ali je majka uspjela da je pozove i vrati blizu sebe. -Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja je bila na mjestu suvozača. Djevojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kada se vratila, Danke nije bilo – tvrdi ujak Stefan Dragomirović, opisujući trenutak nestanka djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragomirović tvrdi i da nije točno da je u tom trenutku, kada je njegova sestra povela djecu u šetnju, padala obilna kiša u Banjskom polju. – Kao što možete i da vidite po ovim slikama (daje slike na uvid), napolju je bilo sunčano, tek poslije je pala kiša. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila djecu po kiši napolje i da im je to sumnjivo – kaže ujak Danke Ilić dok pokazuje njene posljednje fotografije.

Stefan Dragomirović dodaje da Dankina majka, nakon što joj je kćerka nestala, nije odmah digla opću uzbunu jer je vjerovala da je Danka negdje u blizini i da će je sama pronaći. – Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigdje nije bilo… Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavijestila ga da ne može pronaći kćerku. Ne znam točno koje vrijeme je bilo, ali ubrzo nakon toga su pozvali i policiju – kaže Dankin ujak.

Oglasi
LM