viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 10.11.23 @ 07:18

Općina Kiseljak će u petak 24. studenog 2023. godine u 8:00 na adresi Kraljice Mira bb dobiti novi, suvremeno opremljeni Robot prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kupci u Kiseljaku mogu očekivati posebno kreirane akcije, sniženja na sve prodajne artikle na svim odjelima, poklon pakete, roštiljadu, zabavu za najmlađe s maskotama i mnogobrojnim zanimljivim sadržajima, kao i nagradnu igru. Pored navedenog u sklopu objekta nalazi se i restoran s bogatom ponudom i super cijenom. Objekt u Kiseljaku izgrađen je po najmodernijim standardima arhitekture i dizajna, prostire se na 4000 metara kvadratnih, a svojim kupcima nudi širok spektar prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uključujući i bijelu tehniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorenje ove poslovnice predstavlja važan korak za kompaniju Robot, budući da je ovo njihova jubilarna pedeseta poslovnica u Bosni i Hercegovini. Robot kontinuirano radi na širenju i jačanju svoje prisutnosti, čime osigurava najbolju uslugu i najniže cijene za svoje vjerne kupce. Iz uprave kompanije Robota ističu da misija i vizija jeste da budu najbolji tržni centri u BiH, stoga teže da svojim vjernim kupcima ponude široki asortiman proizvoda najbolje kvalitete, najniže cijene, kao i najljubazniji pristup uposlenika. Dugoročna poslovna strategija kompanije usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede, a otvaranjem novih objekata pružaju šansu mladim ljudima da svoje karijere grade u domaćoj kompaniji, u našoj zemlji. U svim Robotovim objektima nalaze se proizvodi domaćih proizvođača i poljoprivrednika kojima daju priliku da plasiraju svoje proizvode na policama Robota. Osim trgovinskog sektora, kompanija Robot ulaže i u razvoj i infrastrukturu lokalne zajednice. U srpnju tekuće godine postali su vlasnici firme „Banja Kiseljak” u sklopu koje je i Hotel Dalmacija, buduće moderno opremljeno lječilište koje će imati, pored široke ponude medicinskih usluga i liječenje mineralnim vodama. Ovo implicira da će biti jedno od najznačajnijih i najinteresantnijih lječilišta u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivaju sve poslovne partnere, stanovnike općine Kiseljak kao i sve zainteresirane da im se pridruže na svečanom otvorenju našeg objekta 24.11.2023 u 8:00 sati u ulici Kraljice Mira bb Kiseljak.

Oglasi
LM