viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.02.22 @ 12:48
OGLAS

113. sjednica Vlade Županije Središnja Bosna, zakazana je za četvrtak, 03.02.2022.godine s početkom u 9 sati.

Dnevni red:

OGLAS

1. Zapisnik sa 112. sjednice Vlade Županije Središnja Bosna – tajnik Vlade.
2. Prijedlog odluke o prihvaćanju Elaborata o uvođenju studijskog programa II. ciklusa studija Ekološki inženjering na Ekološkom fakultetu Travnik Internacionalnog Univerziteta Travnik u Travniku – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa.
3. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – poticaji gospodarstvu (uspostava fonda za potporu poduzećima u završetku i implementaciji međunarodno priznatih standarda i kvaliteta) za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
4. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi neprofitnim organizacijama – Ekonomsko socijalnom vijeću za područje ŽSB“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
5. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi neprofitnim organizacijama – Regionalnoj ekonomskoj zajednici“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
6. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi neprofitnim organizacijama“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
7. Prijedlog odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa pozicije „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima za sudjelovanje na sajmovima i izložbama“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
8. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – podrška razvoju poduzetništva i pokretanju novih start up kompanija“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
9. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima za javno-privatno partnerstvo“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
10. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – podrška razvoju poduzetničkih zona“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
11. Prijedlog odluke o usvajanju Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije „Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – poticaji gospodarstvu“ za 2022. godinu – Ministarstvo gospodarstva.
12. Prijedlog odluke o raspodjeli interventnih sredstava gospodarskom društvu „Projektiranje IN“ d.o.o. Bugojno za sufinanciranje troškova sudjelovanja na sajmu Expo 2020 Dubai – Ministarstvo gospodarstva.
13. Prijedlog odluke o raspodjeli sredstava sa pozicije „Tekući transferi neprofitnim organizacijama“ – Ministarstvo gospodarstva.
14. Prijedlog odluke o isknjižavanju sredstava – Ministarstvo unutarnjih poslova.
15. Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na izbor najpovoljnijeg ponuditelja za izvođenje radova u Osnovnoj školi Vitez – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa.
16. Mišljenja na Memorandum o razumijevanju i suradnji u oblasti omladine između Vlade Republike Turske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine – Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa.
17. Suglasnost za potpisivanje ugovora o djelu za tehničku podršku vođenja registra novčanih kazni – Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
18. Suglasnost za povećanje plaće za obavljanje poslova drugog radnog mjesta – Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
19. Zamolba za financijsku pomoć Agenciji za privatizaciju – Agencija za privatizaciju.
20. Izvješća o radu inspekcija za prvu sjednicu Vlade u mjesecu veljača 2022. godine – Stručna služba Vlade.
a) Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM