viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 02.01.24 @ 10:43

Menadžment Marka Perkovića Thompsona oglasio se danas putem njegovih službenih stranica na društvenim mrežama. Upozoravaju na kreiranje većeg broja lažnih profila i stranica. Njihovo priopćenje prenosimo u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi prijatelji, poštovani mediji,kao i kod drugih poznatih osoba, a u pokušaju krađe identiteta u svrhu prevara sve je veći broj otvorenih profila, stranica i grupa na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona. Na tim lažnim profilima se predstavljaju kao Marko Perković Thompson, na stranicama kao njegovi administratori, u grupama tvrde kako su osobno u kontaktu s Markom, šalju linkove i nude privatne kontakte, traže novčane uplate, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari… Primijetili smo kako i u komentarima na Markovoj službenoj stranici klikaju fanove i pozivaju ih na privatna dopisivanja. Takve blokiramo kada ih primijetimo ali nažalost neki naši fanovi u međuvremenu i nasjednu. Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve kontakte, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M.P.Thompsona. Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima nikada ne šalje nikakve zahtjeve za privatnim kontaktima kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama. Savjetujemo da kada dobijete zahtjev za kontaktom od takvih korisnika da ih odmah blokirate. Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/

Instagram https://www.instagram.com/thompson_hr/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima”, stoji u objavi.

Oglasi
LM