viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 21:47
OGLAS

Ana Tolo Ivičević izabrana je za predsjednicu V. saziva ŽO Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača Županije Središnja Bosna, navodi se u šturoj objavi na društvenim mrežama ove stranke.

Za dopredsjednice su izabrane Nevenka Maros, Antonija Miličević, Tijana Barnjak i za tajnicu Josipa Marin. Iako je sama skupština održana prije dva tjedna dame iz HDZ-a BiH su tek noćas birale novo vodstvo i predsjednicu koja je zamijenila dosadašnju Suzanu Krišto iz Busovače, koju OO Busovača nije niti predložio za Županijski odbor, no ona ostaje u ovom tijelu kao zastupnica u Saboru.

OGLAS

Ranije se špekuliralo kako bi predsjednica mogla biti iz Viteza, u imenu Nevenke Maros, no evidentno je Kiseljak odnio prevagu te je Tolo Ivičević nova predsjednica. I na prošlim, prije četiri godine održanim izborima Vitez je imao kandidatkinju koju je tada pobijedila Suzana Krišto. Glavna snaga ove pozicije ogleda se u tome da je ona automatski član seniorskih tijela stranke te jedna od karika prilikom izbora važnih kadrova na razini Središnje Bosne.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM