viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 12.02.24 @ 17:27

Nakon provedene natječajne procedure općinski načelnik Boris Marjanović zaključio je ugovore za nove radove kada je u pitanju asfaltiranje lokalnih prometnica u Vitezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovorima su definirani radovi na čak osamnaest lokacija, a ukupna vrijednost iznosi 407.367,55 KM. Od ovih dionica dvije se nalaze u poslovnoj zoni, a riječ je o izgradnji lokalne prometnice „T-4“ u PC 96-2 (kod tvrtke KimTec) za čiju gradnju je posao u iznosu od 94.003,65 dodijeljen poduzeću „Adžić asfalt“ d.o.o. Žepče. Druga dionica u ovoj zoni odnosi se na sanaciju oštećenih dijelova prometnice u Poslovnoj zoni Divjak. Ovaj posao dobila je također tvrtka „Adžić asfalt“ d.o.o. Žepče, a vrijedan je 10.146,46 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o ostalim dionicama dvije se nalaze u Starom Vitezu, a radove će izvesti „IGM IUT Haskić“ d.o.o. Vitez. To su projekti asfaltiranje puta u MZ Stari Vitez, dionica u Novom Naselju od Doma zdravlja (37.435,31 KM) i nastavak radova na izgradnji trotoara u MZ Stari Vitez, Lašvanska ulica (34.875,36 KM).

Ostale dionice vrijedne su 227.907,19 KM, a radovi će biti u naseljima Bila (odvojak Matoševići), Veliki Mošunj (dionica Gudelj), Zabilje (Đotline kuće), Sivrino Selo (parking uz groblje), Nadioci (Kratice- Čerimići i plato ispred zgrade KUD Topala), Žume, Bukve, Ahmići (u krugu sportskog objekta), Preočica, Kruščica- Bobaši, Rijeka (Bonića kuće), Podgradina (kod gradskog rezervoara) i Gačice (Zlić). Radove će izvesti tri poduzeća, jednu dionicu „Adžić asfalt“, dvije „Doboj putevi“, a ostale „IGM IUT Haskić“. Obzirom da su ugovori potpisani uvođenje izvođača u posao očekuje se uskoro, a točan datum ovisit će prije svega od vremenskih prilika.U proceduru postupak za devet dionica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ove dionice za koje je zaključen ugovor trenutno je u proceduri ugovaranje radova za devet dionica, čija će vrijednost biti poznata po potpisivanju ugovora. Radi se projektima asfaltiranja u Dubravici (raskrižje Tolovići-Križančevo Selo i uspon prema spomeniku), Kruščici (prema izletištu Bistrovo), Gačice (dionica Galija- Stari Vitez), Jardol (Novo groblje-Staro selo), Šantići (odvojak Josipovića kuće), Ljubić (put Ljubić-Preočica), Lupac, Šantići (dionica Šantići- Radakov most), javljaju iz Općine Vitez.

Oglasi
LM