viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.05.24 @ 18:48
OGLAS

Na put dug 185 kilometara hodočasnici iz Busovače zaputili su se u petak (10. svibnja 2024.), a na konačno odredište stigli sedam dana kasnije.

OGLAS

Članovi Planinarskog društva “TIM” Busovača danas su završili zavjetno pješačenje i hodočašće u Međugorje. Za put ukupne dužine 185 kilometara trebalo im je 7 dana.

Krenuli su ispred crkve sv. Ante Padovanskog u Busovači preko Busovačke planine, Sebešića, Makljena, Pidriša, visoravni Draševo do Rame. Treći dan puta bio je preko Vran planine do Blidinjskog jezera. Najzahtjevnija dionica bila je od Blidinja do Širokog Brijega. Zatim su iz Širokog brijega danas sretno stigli do Međugorja.

OGLAS

Mladen Akrap Manac, Slobodan Smoljo, Emil Velte, Josip Mravak, Ljuban Grubešić, Vinko Milić, Milenko Vuleta, Damir Ćosić, Velimir Akrap Šole i Ivica Čota su planinari koji su pješačili i hodočastili u Međugorje. U izjavi za portal Hrvatski.ba nisu krili oduševljenje i dojmove s ovog puta.

OGLAS

“Uspješno i sretno smo završili zavjetno pješačenje iz Busovače u Međugorje. Bilo je prelijepo i emotivno, iako nas je u jednom dijelu puta pratilo nevrijeme koje je otežavalo hodnju, no nismo odustajali i stigli smo na konačno odredište. Ovom prigodom se želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli naše hodočašće. Malo nas je al’ nas ima!”, poručuju iz PD TIM Busovača.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM