viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.03.24 @ 18:25

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara u suradnji s direktoricom i većinskom vlasnicom tvrtke GS – Tvornica strojeva Travnik Snježanom Köpruner danas je u Travniku povodom Međunarodnog dana žena organizirala druženje, odnosno kratki program za mlade poduzetnice Županije Središnja Bosna (ŽSB).

– Moja ideja i misija jeste da su zadovoljna i osnažena žena, te zadovoljna obitelj, temelj svakog uspješnog društva. Ideja za današnje okupljanje je da se sretnu uspješne žene kao što je direktorica Köpruner i mlade žene koje tek počinju i da pokažemo da u ovoj zemlji itekako vrijedi živjeti, te da ima nade i budućnosti – izjavila je Bradara.

OGLAS

Mladim poduzetnicima pridružile su se i žene na vodećim pozicijama izvršne vlasti Županije i Federacije BiH. – Sreća je da su se mlade dame odazvale, kako one koje su na određenim pozicijama, obnašaju odgovorne dužnosti i donose odluke, tako i mlade obrazovane žene koje vide budućnost u ovoj zemlji, imaju poslovne ideje koje su u fazi realizacije ili su već uspješne u svom poslu. Mislim da je to najbolja poruka za 8. ožujka – navela je Bradara.

OGLAS

Direktorica Köpruner je, govoreći o inicijativi predsjednice Bradare da se bolje upoznaju žene Središnje Bosne, rekla da je bila ugodno iznenađena pozivom da se organizira takav susret.- Mislim da je dobra ideja i iznenađena sam koliko mladih žena ima sa izvrsnim idejama, kako se bore, kako su pune optimizma i mislim da im treba dati svaku podršku – istaknula je Köpruner.

OGLAS

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i federalni premijer Nermin Nikšić danas su boravili u radnom posjetu Županiji Središnja Bosna, a u Travniku su sastali se s predsjedateljem Sabora ŽSB Draženom Matišićem, županijskim premijerom Tahirom Lendom i članovima županijske vlade. Razgovaralo se o sadašnjoj i budućoj suradnji dviju razina vlasti, pomoći industrijama zastupljenim na ovom području, te očuvanju radnih mjesta.

Oglasi
LM