viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.03.24 @ 11:52

Vlada Županije Središnja Bosna, na današnjoj sjednici u Travniku, donijela je Zaključak o davanju suglasnosti za izgradnju zgrade Policijske stanice Busovača, na prijedlog Ministarstva unutarnjih poslova ŽSB.

Također, Vlada ŽSB dala je suglasnost za provođenje javne nabave za ovaj projekt, kao i suglasnost za imenovanje Povjerenstva za javnu nabavu. Podsjećamo, Vlada ŽSB je, na prijedlog ministrice financija ŽSB Mirjane Plavčić, usvojila Nacrt proračuna ŽSB za 2024. godinu kojim je za rekonstrukciju zgrade Policijske stanice Busovača predviđeno oko 1,5 milijuna KM.

OGLAS

Ministar unutarnjih poslova ŽSB Feliks Vidović ranije je najavio nastavak ulaganja u policijsku infrastrukturu na području Županije, sukladno proračunskim sredstvima. Izgradnjom nove zgrade Policijske stanice Busovača zasigurno će se povećati operativnost policijskih službenika i zaposlenika, te osigurati adekvatni uvjeti rada i pružanja usluga građanima. Osim toga, novi i lijepi izgled zgrade Policijske stanice Busovača uljepšat će sveukupni ambijent u Busovači.

OGLAS

Zahvaljujući potpori Vlade Županije Središnja Bosna, posebice ministrici financija Mirjani Plavčić i ministru unutarnjih poslova Feliksu Vidoviću, Policijska stanica Busovača će u što skorijem vremenskom razdoblju imati novu, kvalitetnu i uređenu zgradu, prilagođenu potrebama policijskih službenika i zaposlenika, ali i svih građana Busovače, priopćeno je iz HDZ-a BiH Županija Središnja Bosna.

OGLAS
Oglasi
LM