viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 05.12.23 @ 08:00

Pjesmom “Samo da rata ne bude” Balašević tribute band “Tajni gaz” otvorio je ali i odjavio prvu večer manifestacije “Božićna priča by Sky Cola” u Kiseljaku. Ova tradicionalna manifestacija u Kiseljaku organizirana je od strane udruge mladih Kiss i Općine Kiseljak, a započela je paljenjem i blagoslovom prve adventske svijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, svi posjetitelji nastavili su druženje uz dobru glazbu ali i gastro ponudu dok su oni mlađi strpljivo čekali svoj red na besplatno klizanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnu pažnju ove je godine izazvao transformirani prostor tzv. Administrativno poslovnog centra koji je pretvoren u pravu božićnu bajku.

Za vremenske neprilike nema bojazni jer je i ove godine na Trgu kneza Radoje postavljen veliki grijani šator a program se nastavlja već narednoga vikenda, petak, subotu i nedjelju, kada posjetitelje očekuje raznovrstan glazbeni program, paketići za djecu, ribarska večer i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt podržali, Općina Kiseljak, predsjednica FBiH Lidija Bradara, Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih poslova BiH, JP Elektroprivreda HZ HB, Sarajevski kiseljak, Juicy, Fondacija za glazbene, scenske i likovne umjetnosti, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture, sporta i mladih, predsjedatelj Sabora ŽSB, HT Eronet.

Oglasi
LM