viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.03.24 @ 09:25
OGLAS

Tijekom ovoga tjedna u Vitezu je boravilo visoko izaslanstvo Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske te su tom prigodom održali nekoliko sastanaka i posjeta.

OGLAS

Predstavnike ove Udruge predvodio je dr.sc. Slavko Barić, umirovljeni general- pukovnik Hrvatske vojske, a s njime u pratnji bili su i Zvonko Marić, potpredsjednik UDVDR RH za regiju ” Središnja Hrvatska” ujedno i predsjednik UDVDR Zagrebačke županije. Također u Vitezu su bili i Milan Draženović, potpredsjednik UDVRD RH za regiju “Istočna Hrvatska” ujedno i predsjednik UDVDR Vukovarsko- srijemske županije i Marin Gregorović, glavni tajnik UDVRD RH, bivši vojni izaslanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini.

posjetili su izaslanstvo UDVDR HVO HB na čelu sa predsjednikom Udruge Nikicom Tomić te domaćinom općinskim načelnikom gosp. Borisom Marjanovićem.

OGLAS

S nizom sugovornika u Središnjoj Bosni razgovarali su o nastavku suradnje između braniteljskih udruga kao i prioritetnim projektima, a sastali su se, između ostalog s predsjednikom Udruge Osmica Ivanom Garićem, predsjednikom UDVDR HVO HB Nikicom Tomić te načelnikom Viteza Borisom Marjanovićem.

OGLAS

Iz Udruge Osmica naveli su kako su “ponovo razočarani činjenicom i saznanjem da vrlo malo ljudi zna za opsege ratnih stradanja Hrvata u srednjoj Bosni“.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM