OGLAS
Vrijeme objave: 23.03.24 @ 09:30
OGLAS

Hrvatska ekološka planinarska udruga “Sveti Duh” Nova Bila obavijestila je i pozvala planinare, planinarska društva, obitelj i prijatelje pokojnog Zvonke Gučanina, zaljubljenike prirode i ostale građane na današnji, 3. Memorijalni pohod Zvonko Gučanin Tajo.

OGLAS

Program: Dana 23. 03.2024.godine u 08:00 sati sveta misa u crkvi Sv. Duh Nova Bila. Poslije svete mise, autima u koloni odlazak u Pokrajčiće na Strugicu, u 09:00 sati pohod iz mjesta Strugica- Pokrajčići na Brdo Križ, u 14:00 sati povratak na Strugicu, ručak i druženje.

Važna napomena: Prijavom za sudjelovanjem u pohodu, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sudjelovanje u istoj, da prihvaća ovaj program, da hodnji pristupa na vlastitu odgovornost, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana i programa organizatora, odluka i uputa vodiča. Odjeću i obuću prilagoditi vremenskim uvjetima. Organizator zadržava pravo izmjene programa hodnje ili odgađanja iste u slučaju nepredviđenih okolnosti na terenu (loši meteorološki uvjeti i sl.)

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM