viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.05.24 @ 12:08
OGLAS

Prošlotjedno predstavljanje rasporeda za manifestaciju Dani Općine Novi Travnik 2024. otkrilo je kako će 30 događaja odvijati od 12. svibnja do 15. lipnja. Prema riječima Organizacijskog odbora, vodilo se računa o svim detaljima, a osobito o kvalitetu sadržaja.

Manifestaciju otvara Rally susret 12. svibnja, dok će ove godine tri značajna koncerta dodatno obogatiti program. Atomsko sklonište će prvi put nastupiti u Atomskom skloništu, dok je za 13. lipnja zakazan koncert Dženana Lončarevića, a za 14. lipnja na Gradskom bazenu nastupit će Amel Ćurić.

OGLAS

Za mališane će biti organiziran Znanstveni dan, jedinstven događaj namijenjen školskom uzrastu, koji će ih sigurno oduševiti,  a pored toga tu su i sportski susreti, kulturni događaji itd. Svakako, izložba slovenskog umjetnika Dare Trobec u Atomskom skloništu govori koliko je važno obuhvatiti različite kulturne i umjetničke izričaje unutar manifestacije Dani općine. Trobecova izložba u Atomskom skloništu dodaje jedinstvenu dimenziju ovom događaj

OGLAS

“Iskreno se nadamo kako će obilježavanje  75. rođendana,  kroz dostupnost za sve sugrađane, osnažiti duh zajedništva i pripadnosti našem lijepom gradu, koji se intenzivno obnavlja i nanovo postaje gradom mladosti. U pripremi programa obilježavanja Dana općine Novi Travnik u fokusu smo, prije svega, imali interese djece i mladih, pri čemu nismo zanemarili  ni sve druge dobne skupine. Općina Novi Travnik zahvalna je svim suradnicima koji su omogućili kreiranje izuzetno bogatog kulturno – zabavnog i sportskog sadržaja, koji će svim našim građanima kao i posjetiteljima biti na raspolaganju u razdoblju od 12. 5. – 15. 6. 2024. godine.“ – kazala je Nela Levarda, predsjednica Organizacijskog odbora.

Kalendar aktivnosti bit će postavljeni diljem Novog Travnika, a službe navode kako će Dani općine Novi Travnik 2024. ostati svima u sjajnom sjećanju.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM