viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.09.23 @ 10:50

Danas je Općinski odbor HDZ-a BiH Vitez posjetio predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović koji je tom prigodom sa stranačkim članstvom u Vitezu razgovarao o cjelokupnoj situaciji u Vitezu i BiH.

Domaćin današnjeg sastanka predsjednik OO HDZ BiH Vitez i općinski načelnik Boris Marjanović nazočne je upoznao o stranačkim aktivnostima te svim aktualnim projektima koji se u Vitezu implementiraju, a dio njih realizira se i uz potporu viših razina vlasti. Marjanović je na poseban način naglasio nedavni početak gradnje nove multifunkcionalne lamele Doma zdravlja u
Vitezu, gradnju crkve u Topali te aktivnosti na adaptaciji i otvorenje zgrade u kojoj će biti smješten Odjel Općinskog suda.

OGLAS

Čović je pohvalio je prezentirane aktivnosti te dodao kako će, kao i do sada, više razine vlasti biti potpora projektima u Vitezu. Također, informirao je sve sudionike sastanka o aktualnoj političkojsituaciji i svim iskušenjima pred kojima se Bosna i Hercegovina nalazi s posebnim osvrtom na nužnost donošenja rješenja koja će

osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje Hrvata u institucijama vlasti na svim razinama u BiH te o europskom putu BiH.

OGLAS
Oglasi
LM