viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.06.23 @ 07:50
OGLAS

Hrvatska demokratska zajednica danas je održala treću žurnu sjednicu Predsjedništva HDZ-a BiH na kojoj su se analizirali procesi provedbe unutarstranačkih izbora u organizacijama HDZ-a BiH, a u Zeničko-dobojskoj županiji uvedeno je povjereništvo.

OGLAS

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva HDZ-a poništene su ranije odluke koje je donio Županijski odbor HDZ-a Zeničko-dobojske županije te je imenovano povjereništvo, a za povjerenika je imenovan Mato Zovko koji će biti na toj funkciji do završetka izbornog procesa koji traje do 15. srpnja.

Donedavni predsjednik HDZ-a ZDŽ Ivo Tadić za Klix.ba je kazao da je zadovoljan odlukom Predsjedništva HDZ-a BiH.

OGLAS

Nemam što dodati. Ovi sukobi u Žepču unutar HDZ-a traju već deset godina i iskren da budem, tražio sam od predsjednika Dragana Čovića da imenuje povjerenika ili da raspusti Županijski odbor HDZ-a. To se danas napravilo i ja sam zadovoljan”, kazao je Tadić ne želeći komentirati dalje korake.

OGLAS

Na sjednici su komentirana izvještaji organizacija sa terena, a po završetku procesa, najavili su cjelovitu analizu unutarstranačkog izbornog procesa kako bi Predsjedništvo i Središnja tijela stranke usvojila izvještaje.

OGLAS

Predsjedništvo HDZ-a BiH još jednom je istaknulo kako svi odbori moraju završiti svoje izborne skupštine u zadanim rokovima, poštujući Odluke i smjernice Predsjedništva HDZ-a BiH.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM