viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 15.09.23 @ 13:23

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je posjetio Novi Travnik gdje se sastao s načelnikom općine Stjepanom Dujom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik općine Stjepan Dujo danas je domaćin XVII. koordinacije načelnika i gradonačelnika i predsjednika županijskih Vlada izabranih ispred HDZ-a BiH koja se redovito odvija po općinama i gradovima u BiH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije održane koordinacije, Čović i Dujo obišli su gradilište zgrade Srednjoškolskog centra u Novom Travniku, pri čemu je razgovarano i o drugim aktualnim i kapitalnim projektima te političkoj situaciji u općini. Razgovaralo se i o stanju školstva na području novotravničke općine, gdje je načelnik Dujo naglasio važnost izgradnje školskih kapaciteta kao i potrebu kontinuiranog ulaganja u obnovu infrastrukture posebno za učenike osnovnih i srednjih škola. 

Načelnik Dujo je istaknuo kako izgradnjom zgrade Srednjoškolskog centra tri škole konačno će dobiti vlastite prostore za rad, što će biti značajno poboljšanje radnih uvjete za učenike i nastavno osoblje. Kazao je, kako su Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik, Srednja glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik i Srednja škola “Novi Travnik“ Novi Travnik već trideset godina podstanari na više lokacije unutar gradske zone Novog Travnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilazeći gradilište nazočni su se detaljno upoznali sa dinamikom izvedbe radova i aktivnostima koje slijede u narednom razdoblju. 
Čović je istaknuo potporu ovom projektu, posebno palniranom razvoju i infrastrukturnim projektima koje općina Novi Travnik nastoji implementirati.

Oglasi
LM