viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.04.24 @ 11:56

Ekonomisti, točnije učenici III. 4 odjela Srednje škole Vitez, su u proteklom vremenu u pratnji profesorice ekonomske skupine predmeta Slavice Ivanković, a u sklopu terenske nastave iz gospodarstva, posjetili poduzeće CM – cosmetic market d.o.o. Vitez.

Direktor poduzeća Ivan Kafadar, inače bivši učenik ove škole istog smjera (Ekonomija i trgovina “A”), predstavio je rad i poslovanje ovog uglednog poduzeća koje zapošljava preko 650 radnika i ima 80 poslovnica u cijeloj BiH. Učenici su imali priliku posjetiti sve poslovne dijelove poduzeća od skladišta, do odjela nabavke, prodaje, računovodstva i marketinga. Djelatnici poduzeća predstavili su rad svakog odjela te učenicima prezentirali svoje poslove i jedan radni dan.

OGLAS

Direktor Kafadar je učenicima prezentirao strategije razvoja poduzeća i planove za budućnost te im uručio prigodne darove. “Zahvaljujemo se cjelokupnom CM timu da krasnom prijemu, odličnoj prezentaciji i izuzetnoj suradnji te im od srca želimo uspješan razvoj i rast u budućnosti“, naveli su u priopćenju iz škole.

OGLAS
Oglasi
LM