viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 28.01.24 @ 21:44

Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar objavila je Javnu nabavu za izgradnju dalekovoda 35 kV koji će preko Kiseljaka stići do Kreševa. Ukupna procijenjena vrijednost radova izgradnje nadzemnih vodova iznosi 2.499.999,91 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova investicija ima značajan utjecaj na energetsku infrastrukturu regije te će doprinijeti poboljšanju opskrbe električnom energijom. Izgradnja dalekovoda 35 kV Kreševo – Kiseljak omogućit će stabilniji prijenos električne energije do Kreševa, čime će se povećati energetska sigurnost i smanjiti rizik od prekida u opskrbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgradnja dalekovoda 35 kV Kreševo – Kiseljak predstavlja ključni korak u modernizaciji elektroenergetske mreže, čime će se osigurati dugoročna održivost energetskog sustava i unaprijediti životni standard lokalnog stanovništva.

Ovaj projekt će donijeti brojne koristi za Kreševo kao što su povećanje kapaciteta za distribuciju električne energije, poboljšanje responzivnosti na potrebe potrošača te stimuliranje investicija u području infrastrukture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javnu nabavu možete pogledati OVDJE.

Oglasi
LM