viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.03.24 @ 08:27

Općina Vitez, temeljem Odluke Općinskog vijeća, sklopila je Ugovor s JKP „Vitkom“ d.o.o. Vitez kojim je definiran posao vrijedan 61.965,42 KM sa PDV-om, a riječ je o izvođenju radova na zamjeni azbestno- betonskih cijevi od skretanja za Kruščicu do skretanja kod Veterinarske stanice, ulicom Stjepana Radića.

Naime, djelatnici Vitkoma su u prethodnom periodu mjerenjima utvrdili da je od skretanja za Kruščicu do mosta na Modrulji gubitak u vodovodnoj mreži iznosi 16 l/s te uslijed toga navedena dionica predstavlja prioritet za rekonstrukciju vodovodne mreže. Ovoga tjedna su počeli radovi u prvoj fazi gdje je planirana rekonstrukcija vodovodne mreže sukladno navedenom Ugovoru dužini od 170 metara, posetoće cijevi bit će zamijenjene PEHD cijevima DN 250, priopćeno je iz Općine Vitez.

OGLAS

JKP „Vitkom“ d.o.o. Vitez planira, nakon završetka gore ovog posla, nastaviti rekonstrukciju vodovodne mreže od skretanja za Veterinarsku stanicu do mosta na Modrulji. Navedenim rekonstrukcijama smanjit će se gubitak u vodovodnom sustavu na području općine Vitez, a samim time bit će osigurano kvalitetnija opskrba vodom na lokalitetima i naseljima Rijeka, Željeznička stanica, Novaci, Dubravica, dio Kruščice, Buhine kuće, Šantići, Ahmići i Nadioci.

OGLAS
Oglasi
LM