viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 30.03.21 @ 18:26

U Osnovnoj školi ,,Vitez” realizirana je humanitarna inicijativa na dobrovoljnoj razini pomoći učenicima i prosvjetnim djelatnicima u Petrinji.

Škola čijim učenicima su uputili pomoć je Prva osnovna škola ,,Petrinja”. Dužnost ravnatelja u navedenoj školi obnaša gospodin Robert Groza.

OGLAS

Prva osnovna škola ,,Petrinja”, broji 369 učenika, a učenici iz OŠ ,,Virez” prikupili su 400 humanitarnih kutija. 369 humanitarnih kutija upućeno je učenicima Prve osnovne škole ,,Petrinja”, a ostatak Osnovnoj školi ,,Topusko”.

OGLAS

Raspodjela humanitarnih kutija vršila se prema uzrastu i dobi učenika/učenica. Humanitarna akcija realizirana je u periodu od 8. do 19. ožujka.

OGLAS

U petak, 26. ožujka ravnateljica škole Slavica Šerbetić, učiteljica Nives Strinić i nastavnik zemljopisa i povijesti Mario Bošnjak Matić posjetili su učenike i djelatnike Prve osnovne škole ,,Petrinja”.

Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Franji Šariću na ustupljenom kombiju i prijevozu prikupljenih donacija. Također, veliko hvala svim učenicima i roditeljima te kolegama koji su doprinijeli akciji te bez kojih realizacija iste ne bi bila moguća, poručili su na Fb profilu OŠ ,,Vitez”.

Fotografije iz Viteza i iz Petrinje pogledajte u galeriji.

Oglasi
LM