viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.10.22 @ 14:07
OGLAS

Svake godine, 10. listopada obilježava se Svjetski dan mentalnog zdravlja. Na taj dan podsjeća se na važnost ulaganja u sustav podrške mentalnom zdravlju i promicanje mentalnog zdravlja.

Svrha obilježavanja ovoga dana je podizanje svijesti o problemima vezanima za mentalno zdravlje te pružanje prilike osobama, organizacijama i institucijama koje se bave zaštitom mentalnog zdravlja da promoviraju svoj rad i u suradnji sa zajednicom rade na poboljšavanju uvjeta za pružanje odgovarajuće zaštite mentalog zdravlja.

OGLAS

U Vitezu Svjetski dan mentalnog zdravlja danas je obilježen simboličnim akcijama, koje je organizirao, ali i uspješno realizirao Centar za mentalno zdravlje Vitez koji djeluje pri JU Dom zdravlja Vitez. Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja djelatnici CMZ-a su, zajedno sa svojim korisnicima prošetali gradom, posjetili škole, vrtić, Dom zdravlja Vitez, Općinu Vitez, Policijsku stanicu Vitez, Radio Vitez te kroz razgovor i posebne poruke istaknuli važnost današnjeg dana. Kratki razgovori, fotografiranje, mjesto za opuštanje, promotivni materijal te značajne poruke samo su dio onoga što se danas u Vitezu moglo vidjeti, a kako je to uistinu bilo na obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja pogledajte u sadržajnoj fotogaleriji:

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM