viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.05.21 @ 16:50

Andrea Nikolić, Kristina Mlakić i Mirna Maros iz Srednje škole ,,Vitez”, te Imana Hurem iz Mješovite srednje škole ,,Vitez” ovogodišnje su Učenice generacije opće gimnazije iz navedenih srednjih škola kojima je predstavništvo Frizerlanda danas svečano čestitalo na iznimnom uspjehu i postignućima kakve imaju samo rijetki učenici (prosjek ocjene 5.0 u sve četiri godine).

Čestitke s prigodnim poklonom gimnazijalkama su uručili direktorica poduzeća Frizerland Milka Toljušić, te zamjenik direktora Miroslav Bošnjak-Matić.

OGLAS

S obzirom na odličnu dugogodišnju suradnju koju ima s navedenim školama, Frizerland je, svakako, iskoristio i ovu posebnu priliku da iskaže svoju podršku mladim i talentiranim učenicima iz matičnog grada, te im čestita na njihovom trudu i zalaganju, jer su upravo oni, kako je rekla direktorica Toljušić – ponos ovoga grada.

OGLAS

Andrea, Kristina, Mirna i Imana otkrile su nam da su iznimno sretne zbog uloženog truda, ali i svih onih svakodnevnih i malih odricanja, koja su im se na kraju isplatila.

OGLAS

Ipak, vremena za odmor nažalost i nemaju sasvim na raspolaganju, budući da se ove mlade i ambiciozne djevojke već sada uvelike pripremaju za prijemne ispite na fakultete kao što su medicina, farmacija, biologija i kemija.

Našim dragim učenicama generacije još jednom čestitamo uz najljepše želje za budućnost, a posebno zahvaljujemo ravnateljici Srednje škole ,,Vitez”, Adrijani Peši, pedagogici Ivaneli Brković, te pedagogici Mješovite srednje škole ,,Vitez”, Larisi Hrnjić na susretljivosti i gostoprimstvu, poručili su iz Frizerlanda.

Oglasi
LM