viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.01.24 @ 14:20

Stečajni upravnik Željezare Zenica u stečaju oglasio je prodaju Hotela Internacional u Zenici po početnoj cijeni od 9,18 milijuna KM. 

Prodaja hotela sa pripadajućim dvorištem, a koji se nalazi u središtu Zenice na adresi Bulevar Kulina bana 29, obavit će se usmenim javnim nadmetanjem  2. veljače. Zainteresirani kupci  prijave će moći podnijeti do 31. siječnja, a ponude ispod početne cijene-procijenjene vrijednosti neće biti razmatrane. 

OGLAS

Podsjećamo da je Hotel Internacional prodavan prvi put 2018. godine, a i tada je početna cijena bila 9,18 milijuna KM. Hotel Ineternacional je osamdesetih godina prošlog stoljeća bio jedan od simbola Zenice.

OGLAS

Otvoren je 1978. kako bi ugostio visoke državne i gospodarske delegacije koje su u Jugoslaviju dolazile radi sklapanja dogovora sa  Željezarom. Mogao je primiti do 120 gostiju a među njima su bili i brojni poznati i moćni ljudi. Prilikom posjeta zeničkoj Željezari i Josip Broz Tito je boravio u ovom hotelu, gdje je imao i dvoetažni apartman.

OGLAS

Pri otvaranju je opremljen luksuzno, bio je potpuno klimatiziran, imao je saunu, fine restorane, brojna umjetnička djela, prenosi Indikator.ba.

Oglasi
LM