viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.03.24 @ 08:42

Jutros je Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Središnja Bosna objavili svakodnevno izvješće o stanju u oblasti sigurnosti za protekla 24 sata, no ono što je vidljivo, kako se MUP još nije oglasio o paljenju vozila i prijatnjama predsjendiku HSS-a SR, bivšem članu NHI-a Anti Lozančiću.

Priopćenje MUP-a od jutros prenosio u cijelosti:
Tokom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je jedno krivično djelo. Evidentirana su četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira. Evidentirane su tri prometne nesreće u kojima nije bilo povrijeđenih osoba. Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 167 prekršajnih naloga, od kojih je 28 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

OGLAS

Potsjetimo, zastupniku HSS-a Stjepan Radić u Saboru Srednjobosanske županije noću s ponedjeljka na utorak, nešto prije ponoći u novotravničkom naselju Bare zapaljen je osobni automobil.  Prema snimku nadzornih kamera dvije maskirane osobe razbile su sjekirom zadnje staklo na automobilu te u njega ubacile dva tzv. „molotovljeva koktela“ koja su potom eksplodirala.

OGLAS
Oglasi
LM