viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.05.24 @ 14:43
OGLAS

Nakon provedenog postupka Općina Vitez objavila je Preliminarnu listu stipendista za akademsku 2023./24. godinu, kojem je potvrđeno opredjeljenje Općine Vitez da svi studenti, koji zadovoljavaju formalno- pravne uvjete budu korisnici stipendije barem po jednom osnovu, a to je i službeno nakon što je načelnik Marjanović potpisao konačnu Odluku o dodjeli studentskih stipendija, kojom preliminarna lista ostaje nepromijenjena.

OGLAS

Na ovogodišnji natječaj pristigle su 222 prijave, a od toga 28 studenata prima stipendiju s razine Kantona Središnja Bosna, dok će 194 studenta dobiti stipendiju Općine Vitez. S time u vezi obavještavaju iz Općine sve studente dobitnike stipendije općine Vitez za 2023./2024. da je potpisivanje ugovora o stipendiranju zakazano za 29.5.2024.g. (srijeda) u velikoj sali općine Vitez u 09:00.

Ugovor o stipendiranju potpisuju studenti. Ukoliko studenti nisu u mogućnosti doći, moraju dati punomoć roditeljima ili punoljetnim članovima obitelji (potpisana i ovjerena punomoć) na temelju koje roditelji ili punoljetni članovi obitelji mogu potpisati ugovor.
RANG LISTA

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM