viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 12:09

Kontroverzni srbijanski glazbenik Dragomir Despić (30), poznatiji kao Desingerica, a koji nastupa u brojnim klubovima diljem regije, večeras nastupa u jednoj viteškoj diskoteci.

Inače, Designerica je u samo godinu dana doživio ogroman uspjeh, a njegova prva pjesma “Kucci Kucci” bila je u suradnji s Lukom Bijelovićem, poznatijim kao Pljugica. Nakon toga, objavili su i pjesmu “Pistacc”.

OGLAS

Mnogi smatraju kako njegova glazba nije dobar utjecaj na djecu te da ju treba zabraniti, a neki su opleli po njegovim stavovima o ženama. Naime, Desingerica je nedavno gostovao u podcastu ‘Oslobođenja kod Davida Čerkeza’, gdje je rekao da je funkcija žene da pere suđe i sprema kuću.

OGLAS

“Ako je muškarac pravi, on treba donositi pare kući i da žensko ima jedinu obavezu da opere suđe, spremi kuću i da dijete bude kako treba. Nikad nisam rekao da žena treba sjediti kod kuće, nego da joj je to jedina obaveza. Onda neka ide u šoping i gdje god misli da treba, u dogovoru sa suprugom, naravno”, rekao je tada glazbenik te dodao kako je “ženski mentalitet da piju kave i idu u shopping” te kako žene vole čuti “ne”: “Ženi moraš dati pažnju, ali je i kontrolirati da te ne osramoti negdje. Ne može se raditi što hoće, sve korektno.”

OGLAS
Oglasi
LM