viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.02.24 @ 21:23

Asim Mekić, trenutni načelnik općine Busovača vodit će Županijski odbor SDA Srednjobosanske Županije u sljedeće četiri godine.

Mekićev izbor potvrđen je večeras u Travniku na izbornoj odbora SDA. Uz Mekića izabrani su i potpredsjednici SDA ŽSB, a to su Melika Mahmutbegović iz Bugojna, koja je obnašala dužnost podpredsjednice FBiH, te Admir Hadžiemrić koji je obnašao dužnost načelnika općine Travnik.

OGLAS

U svojoj prvoj izjavi za portal scena.ba Mekić je između ostalog najavio kako će se ponovno kandidirati za načelnika općine Busovača:

OGLAS

“Prije svega zahvalit ću svim općinskim organizacijama SDA na podršci i siguran sam kako ćemo i u sljedeće četiri godine ostati najjača politička stranka u srednjoj Bosni zahvaljujući upravo našem vrijednom članstvu. Kada su u pitanju moji planovi, a evo zahvaljujući i stranačkom članstvu i najjačoj stranačkoj infrastrukturi i logistici koja mi pruža nesebičnu podršku, već sad mogu najaviti kako ću i u ovoj izbornoj godini bit kandidat za načelnika općine Busovača. Siguran sam da su građani ove općine prepoznali naš rad i trud. Iako uvijek može bolje i više, gotovo sam u potpunosti uvjeren kako ću i u narednom mandatu raditi u interesu svih građana općine Busovača i težiti suradnji sa onim političkim organizacijama u Busovači kojima je interes stvarati bolje društveno i ekonomsko okruženje općine, a ne proizvoditi nepotrebne sukobe kao što je to ponekad bio slučaj u prošlosti.” stoji u izjavi Asima Mekića novog predsjednika odbora SDA Srednjobosanske županije.

OGLAS
Oglasi
LM